Waar kun je nou beter voor kiezen? Voor een tablet of smartphone? Natuurlijk hebben beide toepassingen zo hun voordelen en ook hun nadelen. Maar als je er één moet kiezen, waar kies je dan voor? Wat zijn de voordelen van een tablet ten opzichte van een smartphone? En wat zijn deze voordelen van een smartphone ten opzichte van een tablet? Waar maak je de mooiste foto’s mee voor op jouw Samsung EVO Plus micro SD kaart? Welke overeenkomsten zijn er? Neem je alleen een tablet of alleen een smartphone? Kun je beide nemen? Wij zetten alle voor- en nadelen voor je op een rijtje en helpen je met het maken voor de beste keuze is met een micro SD kaart!

Lees ook hier waarom je een tablet met Samsung EVO Plus geheugenkaart mee moet nemen op vakantie!

Voordelen van een smartphone met Samsung EVO Plus micro SD kaart

Een smartphone die beter is dan een tablet. Een goede geheugenkaart speelt hierbij een grote rol!

Er zijn natuurlijk twee grote voordelen aan een smartphone. Het grootste en meest zichtbare voordeel is natuurlijk het formaat. Een smartphone is gewoon een stuk compacter en makkelijker mee te nemen dan een tablet. Zo stop je een tablet met geheugenkaart niet zo makkelijk in je broek- of jaszak en ook in een tas heb je liever een smartphone. Verder is een groot verschil dat je makkelijker kunt bellen met je smartphone dan met je tablet. Natuurlijk kun je ook bellen met je tablet, maar doordat deze een stuk groter is, is het minder handig om deze aan je oor te houden. Wil je dus goed bereikbaar zijn terwijl je op pad bent, dan kun je beter kiezen voor een smartphone. Ook zijn apps op de meeste smartphones en Samsung EVO Plus micro SD kaart een stuk sneller dan op een tablet.

Voordelen van een tablet met een micro SD kaart

Een tablet die beter is dan smartphone. Maak gebruik van de Samsung EVO Plus micro SD kaart voor de beste prestaties.

Een groot voordeel van een tablet is natuurlijk dat het scherm een stuk groter is. Hierdoor kun je films en series beter op de tablet zien dan op je smartphone. Natuurlijk kun je ook series of films op je smartphone kijken, maar hier is je scherm wel iets kleiner. Je zal dus minder goed beeld hebben dan dat je zult hebben op je tablet met geheugenkaart. Verder kun je tegenwoordig ook hele goede foto’s maken met je tablet voor op de Samsung EVO Plus micro SD kaart. Hiervoor heb je dan weer wel een goede geheugenkaart nodig.

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een micro SD kaart 128GB te nemen. Hier kun je veel foto’s maken met je tablet, maar misschien is het niet genoeg. Daarom is het ook een optie om een micro SD kaart 256GB te nemen. Verder kun je de meeste apps zoals WhatsApp, Facebook en Tinder ook gewoon op je tablet gebruiken. Zo kun je je tablet eigenlijk gewoon als smartphone gebruiken. We gaven aan dat je bellen handiger is met je smartphone, maar video bellen is weer makkelijker met je tablet. Dit komt ook weer omdat je scherm groter is. Daarnaast is ook gamen een stuk beter op je tablet, doordat je alles veel beter ziet.

Conclusie

Een tablet en smartphone met een Samsung EVO Plus micro SD kaart. Dit is een hele goede geheugenkaart.

Wat kies je? Tablet of smartphone? Wil je veel op reis of ben je gewoon weinig thuis, maar wil je wel bereikbaar zijn? Dan kun je het best voor een smartphone met micro SD kaart gaan. Deze kun je makkelijk meenemen en je bent makkelijk overal bereikbaar. Blijf je gewoon thuis en wil je vooral series of films kijken, dan kun je het best kiezen voor een tablet, omdat deze iets groter is en hier kun je alles stukken beter op zien. De keuze is aan jou of je kiest voor tablet of smartphone, maar natuurlijk kun je ook beide nemen inclusief de beste geheugenkaart. Dan moet je het wel kunnen betalen, maar dan heb je wel direct een goede optie om bereikbaar te zijn en om gewoon series te kijken.